Vaste ledenactie

Heeft u een lidmaatschap voor vijf of twaalf maanden? Dubbelcheck uw persoonlijke gegevens bij de receptie en ontvang een stempelkaart voor extra sportactiviteiten.

Vanaf 1 oktober kan iedereen met een lidmaatschap voor vijf of twaalf maanden eenmalig een stempelkaart ophalen voor sportactiviteiten die buiten hun abonnement vallen. Leden met een squash-abonnement kunnen door deze actie vier keer meedoen met een groepsles naar keuze. Leden met een fitness-abonnement krijgen de mogelijkheid om vier keer gratis te squashen. Heeft u een combi-abonnement? U kunt dan twee keer meedoen aan een speciale personal training groepssessie of een groepstraining squash.

Stappenplan
1. Update uw adres- en emailgegevens.
2. Maak een nieuwe foto voor ons ledenbestand
3. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
4. Ontvang uw stempelkaart
5. Lever uw volle stempelkaart weer in bij de receptie! U ontvangt vervolgens een aanbieding.

Spelregels

• Leden met een abonnement Squash Dal of Squash Piek krijgen een stempelkaart voor vier groepslessen. Hiermee kan u meedoen met lessen voor Club Cycle (XL), Pilates, Club Power, Boksfit, Skifit, HIIT of circuittraining.
• Leden met een abonnement Cardiofit Dal of Cardiofit Piek krijgen een stempelkaart voor vier keer 45 minuten squashen op een dal tijdstip. Dit is inclusief squashrackets en een balletje.
• Leden met een Cardiofit Dal abonnement kunnen er óók voor kiezen om een fitness groepsles te volgen op een piek tijdstip.
• Leden met een abonnement Squash & Cardiofit Dal of Piek krijgen een stempelkaart voor twee keer deelname aan een personal-training groepssessie of een groepsles squash. Deze sessies zullen op vaste tijden plaatsvinden. Hiervoor moet u zich inschrijven.
• U kan een introducé meenemen, dit kost wel een extra stempel op de kaart.
• De verkregen stempelkaart is geldig tot en met 30 november 2018.

Wilt u meedoen aan deze actie? Vul uw hier uw gegevens in en lever dit in bij de receptie.