De Winteractie is weer begonnen

Tijdens de winterperiode, waarbij de meeste sporten een winterstop hanteren, zou u ervoor kunnen kiezen om binnen door te trainen. Speciaal voor deze periode is er de winteractie. De actie is beschikbaar in twee varianten:

  • Drie maanden lang onbeperkt fitnessen, inclusief deelname aan groepslessen: € 79,00. Direct afsluiten? Klik dan hier.
  • Drie maanden lang onbeperkt fitnessen, inclusief deelname aan groepslessen + onbeperkt squashen: € 99,00. Direct afsluiten? Klik dan hier.

Voor beide varianten betaalt u €15,00 aan administratiekosten bij inschrijving.

Dit abonnement is af te sluiten van 12 december 2019 tot en met 12 februari 2020. Vul het inschrijfformulier snel in en stuur het op naar info@squashzwolle.nl.

Kom langs voor een impressie van ons centrum. Ons barpersoneel kunt u meer vertellen over het centrum, de groepslessen en ons online reserveringssysteem voor squashbanen. Tijdens uw bezoek kan u het abonnement afsluiten en plant u een intake met ons fitnesspersoneel. Tijdens deze intake wordt er aan de hand van uw persoonlijke voorkeur en eventuele doelen een fitnessprogramma op maat gemaakt. Door middel van dit programma bent u doelgericht aan het sporten en kan u naarmate de weken vorderen resultaat boeken.

Voor verdere vragen kunt u bellen of een e-mailbericht sturen naar het centrum:

T: 038-4548485
E: info@squashzwolle.nl