Zomeractie 2019

Summer is coming!

Zomerstop? Bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle niet. Daar worden volop zweetdruppels gecreëerd.

Hier kun je je conditie op peil houden of werken aan je “zomerlichaam” zodat je je zwembroek of bikini weer onderuit je kast kan halen en aan kan trekken. Daarom hebben wij ook deze zomer weer 3 mooie aanbiedingen voor u.

Ten eerste kunt u kiezen voor een fitness abonnement. Met dit abonnement kunt u gedurende 3 maanden onbeperkt fitnessen en deelnemen aan al onze groepslessen. Naast de bekende groepslessen, zoals Club Power, spinning bieden wij ook een aantal andere, niet alleen intensieve, maar ook gezellige groepslessen aan. Hierbij kunt u denken aan een circuit, cardio-fit, pilates of bokszak training.
Hebt u al de nodige levenservaring en denkt u “die groepslessen zijn niets voor mij”. Geen probleem, wij hebben op een vijftal momenten “Stay Fit Senior”. Een groepsles speciaal gericht op de ‘oudere’ sporter die graag in beweging blijft en of zijn of haar conditie op peil wilt houden.

Dit alles kost u slechts € 69,-*.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens de zomermaanden lekker te gaan squashen. Een uitstekende manier om je conditie op peil te houden vanwege de hoge intensiteit die het spelletje heeft. Als u een wat fanatiekere squasher bent is wellicht de interne laddercompetitie wat voor u. Wanneer u dit squash abonnement afsluit, kunt u gedurende 3 maanden onbeperkt squashen.

De kosten voor dit abonnement zijn € 69,-*.

Vindt u zowel fitness, groepslessen als squashen leuk, dan heeft u de mogelijkheid om voor € 89,-* een combinatie abonnement af te sluiten.
U kunt direct instappen en een afspraak maken voor een gratis intake. Bij deze intake wordt een fitnessprogramma voor u op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en doelen waardoor u op een verantwoorde manier aan het sporten bent en resultaat zult zien. Om een afspraak te maken voor een intake, belt of mailt u dan naar ons: 038-4548485 of info@squashzwolle.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon even gezellig langs komen bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle voor een rondleiding of antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

*Exclusief € 15,- inschrijfgeld.