Contact

Bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle hebben wij naast acht squashbanen uitgebreide gezondheids- en fitnessfaciliteiten. Of u nu een ware fitnessfanaat bent of juist nog nooit in een fitnesszaal geweest bent, u zult ongetwijfeld genieten van het complete aanbod bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Ons centrum is uitgerust met zeer goede fitnessapparatuur en daarnaast worden er maar liefst zes verschillende groepslessen gegeven.

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle beschikt over acht squashbanen en een compleet aanbod ultramoderne cardiovasculaire apparatuur en weerstandsapparaten. Onze apparatuur is voorzien van de nieuwste technologie om u te helpen het maximale uit uw workout te halen. Ook hebben we een uitgebreide reeks losse gewichten en andere fitnessattributen, voor een uitstekende conditie en een mooi strak lichaam. Wat uw fitnessdoelen ook zijn, afvallen, spieren opbouwen, in vorm komen, wij hebben de faciliteiten en de expertise om u te helpen die te bereiken. Ons team toegewijde en professionele trainers kan samen met u een persoonlijk trainingsprogramma opstellen, specifiek op uw doelen afgestemd en helpt u zich daaraan te houden.

We organiseren allerlei verschillende groepslessen per week, waaronder de traditionele klassiekers als Club Power & Club Cycle, maar ook diverse nieuwere en opwindende lessen zoals Kettlebelltraining en Bootcamps. Verder zijn er ook groepslessen als Senior Fit, Skifit trainingen en Squashfit.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 038 - 454 84 85, info@squashzwolle.nl of vul bijgaand contactformulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht