Start Kids Instuif zondagochtend (4-11 jr)

De vakantie is weer achter de rug en de eerste schooluren zijn weer gemaakt. Tijd om ook weer lekker te gaan trainen. Vanaf zondag 8 september gaan wij weer starten met instuif jeugdsquash.

Wat kunt u verwachten van deze instuifochtend? Op een speelse manier zullen er spelletjes en oefeningen gedaan worden om de kids voor te bereiden op de leuke en flitsende racketsport SQUASH. Plezier staat deze ochtend voorop. Er zullen veel balvaardigheden en coördinatie oefeningen gedaan worden die squash gerelateerd zijn. Uiteraard zal er ook echt gesquasht worden. Dit alles onder leiding van onze gediplomeerde squashtrainster Clarissa Kleinhuis.

De instuif jeugdsquash vindt plaats op de zondag in de even weken.
(8/22 september, 6/20 oktober, 3/17 november, 1/15/29 december)
9.00-10.00 uur ( 4-7 jaar)
10.00-11.00 uur (8-11 jaar)

U kunt uw zoon of dochter opgeven bij de receptie of stuur een mailtje naar info@squashzwolle.nl
Voor deze ochtend is geen abonnement nodig. De kosten zijn € 5,- per keer inclusief materiaal gebruik en een lekker glas ranja.

Heeft u buren, vrienden of kennissen met kinderen in deze leeftijdscategorie die hier ook interesse in hebben? Deze zondagochtenden zijn voor alle kinderen van deze leeftijd. Dus nodig ze vooral uit om ook te komen.

Jullie als ouders zijn natuurlijk van harte welkom om zelf te komen squashen, fitnessen of spinnen (op eigen kosten). Of u kunt lekker genieten aan de bar of in de loungegrot, zodat u op gepaste afstand uw zoon of dochter kan bekijken.

Wij zien jullie kinderen graag zondag 8 september in sportkleding!

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen via info@squashzwolle.nl,