Zwolse Summer Racket Festival Doubles 2019

De fanatieke squashspeler is zich er al jaren van bewust dat Squash Zwolle het adres is voor grote en gezellige squashtoernooien. Hou je agenda in de aanslag want zondag 30 juni pakt Squash Zwolle weer groots uit met de zesde editie van het Summer Racket Festival Doubles 
Alleen met squashskills ga je het bij dit toernooi niet redden. Om kans te maken op deze felbegeerde titel moet je minimaal bezitten over een flink portie zenuwen van staal, vlugheid van een panter, conditie van een beer, hardheid van een steenbok en de finesse van een houtworm. Maar wees niet gevreesd want de beklimming naar de top van de berg des eeuwige roem zal geen solo expeditie zijn. In een Team van 2 of 3 spelers ga je onder een strak blauwe hemel en stralende zon of tl-balken de strijd aan tegen de andere gladiatoren en dit alles zal zijn in DUBBELVORM. Naar lang wikken en weggen is dit jaar de toernooicommissie tot de volgende 4 onderdelen gekomen:

….SQUASH DUBBEL, VOETVOLLEY DUBBEL, TAFELTENNIS DUBBEL en PADDLE TENNIS DUBBEL…… 

Je speelt dus alle vier de onderdelen tegen 1 ander team. Het team dat na alle vier de onderdelen de meeste punten heeft gemaakt zal zegevieren en doordringen tot de volgende ronde. Het toernooi zal helemaal worden uitgespeeld dus genoeg wedstrijden voor iedereen. 
Zonnebril op en smeer je bolletje al maar flink in met factor 50 want uniek aan dit toernooi is dat het ook buiten plaats vind. Dus een en al sportiviteit binnen en buiten het centrum van Squash Zwolle.

De verbranden calorieën kunnen aan het einde van de dag weer worden aangevuld met een heerlijke barbecue voor alle spelers en aanhang.
Dit alles voor het belachelijke mooie bedrag van €17,50 per persoon (inclusief barbecue).

Klinkt dit alles niet geweldig? Dat dacht ik! Klik hier om je in te schrijven of mail naar dagmar@squashzwolle.nl en schrijf je in! Graag bij opmerkingen je team naam doorgeven. 

Bekijk hier de eerste editie om een indruk te krijgen