Fitness & Groepslessen

Naast acht squashbanen vindt u in ons centrum ook een ruime opgezette fitnesszaal met een gevarieerd aanbod aan cardio- en fitnessapparatuur. Hier kunt u terecht om op een verantwoorde manier te werken aan uw algehele lichamelijke fitheid.

Door ons brede aanbod van zowel vaste apparaten als losse trainingsvormen, in combinatie met professionele begeleiding, zijn wij in staat om iedere sporter (beginner of gevorderd) het maximale uit zichzelf te laten halen. Daarnaast zijn er verschillende fysiotherapeuten actief in ons centrum die ook sporters met fysieke klachten optimaal kunnen begeleiden.

Starten in ons fitnesscentrum is alleen mogelijk als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden met één van onze instructeurs. Dit gesprek bestaat uit een gezondheidscheck, een uitleg over het veilig gebruiken van onze toestellen en informatie over ons TGS-systeem. Een digitaal volgsysteem waarmee u uw voortgang kan bewaken en uw persoonlijke doelen kan realiseren.

In overleg met de klant wordt op basis van deze intake een trainingsschema samengesteld. Dit schema is afgestemd op uw wensen en helpt om de persoonlijke doelen die u voor ogen heeft te bereiken. Na vier tot zes weken kunt u dan terecht bij de instructeur voor een evaluatie over de afgelopen trainingsperiode aan de hand van een tussentijdse gezondheidscheck. Vervolgens zal op basis van deze testgegevens en uw wensen een vervolgschema worden samengesteld.

Om een afspraak te maken voor een fitnessintake kunt u terecht bij de receptie of bij één van de instructeurs. Op de volgende dagen en tijden is er in onze fitness een gediplomeerd instructeur aanwezig:

  • Ma t/m vrijdag van 8:30 tot 12:00 uur
  • Ma t/m woensdag van 17.30 tot 21:30 uur
  • Zondag van 9:00 tot 12:30 uur