Fitness & Groepslessen


  • Fitnesstarieven
  • Groepslesrooster
  • Groepslessen
  • Personal Training
  • Stay Fit Senior

Squash en Cardiofit Centrum Zwolle beschikt over een grote trainingszaal met uiterst moderne fitness- en cardiofitness apparatuur van het merk Techogym. Er staan op dit moment 65 fitness- en cardiotoestellen voor u klaar.

Met het TGS-systeem en de juiste begeleiding zijn wij in staat om iedere sporter ( beginner of gevorderd) optimaal te begeleiden.
U kunt alleen maar starten in ons fitnesscentrum als er een intakegesprek heeft plaatsgevonden met een van onze instructeurs.
Door middel van dit gesprek krijgt u inzicht in en advies over het gebruik van het TGS-systeem en het gebruik van de toestellen.
Veiligheid in onze fitnessruimte zowel voor u als voor ons staat bij ons hoog in het vaandel!

Bij de balie in ons centrum kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt in overleg met de klant een trainingsschema samengesteld. Dit schema is afgestemd op de wensen van de klant en helpt het doel wat hij/zij voor ogen heeft te bereiken. Na vier tot zes weken kunt u dan terecht bij de instructeur voor een evaluatie over de afgelopen trainingsperiode door middel van een aantal testen. Vervolgens zal op basis van deze testgegevens en uw wensen een vervolgschema worden samengesteld.

Tijdend de volgende tijden is er fitnessbegeleiding door een deskundig opgeleide fitessinstructeur:
Ma t/m vrijdag van 830 tot 12 uur
Ma t/m donderdag van 17.30 tot 22 uur
Zaterdag van 9 tot 11.30 uur
Zondag van 10 tot 13 uur