Groepslesrooster Q4 2017

Vanaf 1 oktober gaat het groepslesrooster in voor het laatste kwartaal van het jaar.

Het indoor seizoen gaat weer beginnen en dit is ook terug te zien in ons aanbod bij de groepslessen.  Onze groepsleszalen krijgen een metamorfose, waarbij gekozen is om de “oude spinningzaal” te gebruiken voor de groepslessen, voor veel groepslessen is het gebruik van spiegels belangrijk om de lichaamshouding te controleren tijdens het uitvoeren van de oefeningen. De “oude groepsleszaal” zal in de winterperiode vooral gebruikt gaan worden voor de spinninglessen op de nieuwe fietsen. Op het nieuwe rooster staan een aantal lessen van 30 minuten, zodat men dit eventueel kan combineren met een andere groepsles, je eigen fitness programma of squashen.

In Q4 2017 en Q1 2018 zijn onze “winter groepslessen” weer terug te vinden.
De Skifit training, Wie fit en in conditie aan zijn skivakantie wil beginnen, kiest voor een gedegen voorbereiding. Een goede conditie houdt u scherp en alert op de piste. U voorkomt daardoor vervelende valpartijen met alle gevolgen van dien. Skifit is gericht op het oefenen van skitechnieken, het zorgt voor conditieverbetering en voorkomt blessures. De Skifit wordt gegeven in de vorm van een circuittraining in combinatie met de sport specifieke oefeningen. De Skifit is een uitstekende voorbereiding en “droogtraining” voor een geslaagde wintersportvakantie. Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. U zult het verschil duidelijk merken!!!  Deze les wordt gegeven op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 11.00 uur.

Cycle XL 75 minuten: De speciale Cycle XL les is bedoeld voor alle wielrennes en mountainbikers, die ook in de winter gericht willen trainen, en voor fanatiek sporters die afwisseling willen. Tijdens de lessen is er aandacht voor houding, trap efficiëntie en verbetering van de balans en coördinatie op de fiets. De les duurt 75 minuten en je fietst op een spinningfiets. Groot voordeel is dat de trainer ruimschoots de tijd heeft om te letten op alle facetten die met fietsen te maken hebben. Voor deze lessen is het aan te bevelen om schoenen te dragen met een zogenaamd SPD-systeem en twee volle bidons met sportdrank mee te nemen. Dit heb je hard nodig tijdens de 75 minuten Cycle-XL training.  Deze les staat 4 maal op ons groepslesrooster per week.

Met een cardiofit abonnement kunt u onbeperkt meedoen met de groepslessen. Wilt u geen abonnement? Vanaf heden werken wij met 40 kwartieren kaarten voor de groepslessen. Doet u mee aan een 30 minuten les, dan stempelt u twee kwartieren af bij de receptie.

40 kwartieren € 77,50
80 kwartieren € 140,00

Het team van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verwelkomt u graag bij een van onze trainingen!