Groepslesrooster Q4 2018

Vanaf 1 oktober gaat het groepslesrooster in voor het laatste kwartaal van 2018. In Q4 2018 en Q1 2019 zijn onze “winter groepslessen” weer terug te vinden.

De Skifit training, Wie fit en in conditie aan zijn skivakantie wil beginnen, kiest voor een gedegen voorbereiding. Een goede conditie houdt u scherp en alert op de piste. De Skifit is een uitstekende voorbereiding en “droogtraining” in circuitvorm voor een geslaagde wintersportvakantie. Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. U zult het verschil duidelijk merken!!! Deze les wordt gegeven op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 11.00 uur.

Boksfit, een uitdagende en intensieve les voor wie zich technisch verantwoord en goed begeleid wil uitleven op een bokszak en daarnaast flinke cardio- en krachtraining aandurft! Deze les wordt gegeven door Lotte op de dinsdagochtend en zaterdagochtend.

En Pilates! Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel Core-Stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: alle spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei (dagelijkse en sport-)bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen. Voor iedereen geschikt, maar extra belangrijk voor senioren, mensen met aanleg voor rugklachten, met een zittend beroep of topsporters. Maar Pilates is daarnaast ook gewoon een leuke les! Op maandagavond van 20.00-21.00 uur en woensdagochtend van 10.45-11.45 uur.

Cycle en Cycle XL 75 minuten: De speciale Cycle XL les is bedoeld voor alle wielrenners en mountainbikers, die ook in de winter gericht willen trainen, en voor fanatiek sporters die afwisseling willen. Tijdens de lessen is er aandacht voor houding, trap efficiëntie en verbetering van de balans en coördinatie op de fiets. De les duurt 75 minuten en je fietst op een spinningfiets. Groot voordeel is dat de trainer ruimschoots de tijd heeft om te letten op alle facetten die met fietsen te maken hebben. Voor deze lessen is het aan te bevelen om schoenen te dragen met een zogenaamd SPD-systeem en twee volle bidons met sportdrank mee te nemen. Dit heb je hard nodig tijdens de 75 minuten Cycle-XL training. Deze les staat 4 maal op ons groepslesrooster per week. En dit op de BodyBike fiets, waar je met een App al je informatie over het fietsen en trainen kan bijhouden! Nergens anders dan bij Squash & Cardiofit! En daarnaast nog een 4tal “gewone spinning lessen, de keuze is reuze!!!!!!

Met een cardiofit abonnement kunt u onbeperkt meedoen met de groepslessen. Wilt u geen abonnement? Vanaf heden werken wij met 40 kwartieren kaarten voor de groepslessen. Doet u mee aan een 30 minuten les, dan stempelt u twee kwartieren af bij de receptie.

40 kwartieren € 77,50
80 kwartieren € 140,00

Het team van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verwelkomt u graag bij een van onze trainingen!