4e kwartaal groepslessen

Vanaf 3 oktober gaat het groepslesrooster in voor het laatste kwartaal van het jaar. Vanwege het aanhoudende mooie weer zal de maand oktober wat rustiger zijn. In de laatste twee maanden van het jaar zullen er hoogstwaarschijnlijk nieuwe trainingen worden toegevoegd.

De clubpower zal vanaf oktober alleen nog op de maandagavond plaats vinden van 19:00-20:00. Onder leiding van Jorien zal via de beamer getraind worden.

Uniek is dat we de skifit trainingen op 3 verschillende niveaus gaan aanbieden. Skifit Blauw en Skifit Zwart op de zondagochtend en Skifit Rood op de donderdagavond. Skifit Blauw is voor de recreatieve (winter)sporter. Skifit Rood is voor de fanatiekere (winter)sporter. En Skifit Zwart is voor diegene die zichzelf echt wil uitdagen met o.a. veel explosieve spring oefeningen.
Ook de fietsers komen weer goed aan hun trekken. Op maarliefst zes verschillende dagen worden er spinninglessen aangeboden. Op maandag, vrijdag en zondag de clubcycle. Op dinsdag, woensdag en donderdag Cycle XL, maarliefst anderhalf uur knallen op de pendalen!

De goedlopende Squashfit blijft vaste prik op de maandagavond. Dit geldt ook voor de woensdagochtend circuittraining voor de vroege vogels.

Het team van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verwelkomt jou graag bij een van onze trainingen!