AA-Drink Openingstoernooi 2016

Hallo fanatieke squasher,

De 5e editie van het AA-Drink Openingstoernooi gaat plaatsvinden op zondag 28 augustus a.s. Het toernooi zal beginnen rond 11.30 uur en de BBQ wordt rond 18 uur aangestoken.

Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi, vergelijkbaar met een competitiewedstrijd. Een team bestaat uit 4 spelers, 1 uit elke categorie (A, B, C, D). De teams zullen d.m.v. een loting worden samengesteld. Hierdoor kunnen er in elke categorie maximaal 16 deelnemers meedoen.

Binnen elke team speelt de hoogst geplaatste speler tegen de hoogste geplaatste speler uit het andere team, etc.

Er kan individueel ingeschreven worden in de onderstaande categorieën, waarbij het niveau wordt bepaald door de ranglijst van de  SBN:

0       Heren A/B & Dames A
0       Heren C & Dames B
0       Heren D & Dames C
0       Heren/Dames Recreant & Dames D

Dit toernooi zien wij als een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2016/2017 te openen. Het is tevens een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement.

Op het squashcentrum vind je een inschrijflijst waar jij je kunt opgeven. Tevens is het mogelijk om je via e-mail of via deze link in te schrijven.

Barbecue
Na afloop van het toernooi staat er een barbecue op jullie te wachten. Het is ook mogelijk om introducékaarten te bestellen voor de barbecue a €7,50 per persoon.

Tot 28 augustus !

De toernooi organisatie,

Dagmar Vermeulen

Poster Openingstoernooi2016