25 Nieuwe BodyBike Smart +

Afgelopen periodes is het u vast al opgevallen dat er een frisse wind is gegaan door het sportcentrum.
De horeca heeft een kleine facelift gehad met nieuwe meubels, menukaart en lampen. Het centrum heeft her en der een likje verf gehad. Daarnaast is de volgende investering een feit:

Vanaf oktober zal er een geheel vernieuwde spinningruimte klaar zijn met het nieuwste van het nieuwste op spinninggebied. We krijgen 25 nieuwe BodyBike Smart + fietsen.
Een korte omschrijving van het geavanceerde model, welke een ingebouwde sensor heeft die de cycling prestaties van de gebruiker meet, waarbij o.a. zichtbaar is met welke wattage men fiets deze resultaten worden opgeslagen in een app en kan gekoppeld worden aan de Strava app.
Het groepslesrooster bevat ruim 10 uur aan spininglessen, denkend aan 30, 60 en 75 minuten lessen. Voor elke doelgroep zit er wel een geschikte les tussen. Zo hebben wij op de dinsdagmiddag 30 minuten spinning voor de senioren.

Dè manier om goed te ‘overwinteren’ en sterk de winter uit te komen, voor het nieuwe fietsseizoen is de speciale Cycle XL (75min) les is bedoeld voor alle fietsers, race en mountainbike, die ook in de winter gericht willen trainen, en voor fanatiek sporters die afwisseling willen. Tijdens de lessen is er aandacht voor houding, trap efficiëntie en verbetering van de balans en coördinatie op de fiets..
Deze lessen zullen gegeven worden op de dinsdag om 19 en 20.30 uur, op de woensdag en donderdag om 20 uur.
U kunt meedoen bij spinning lessen indien u in bezit bent van een geldig cardioabonnement bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle of u kunt via een 10 rittenkaart deelnemen.
Zorg wel dat een u een fiets reserveert via ons reserveringsysteem of via de receptie.

Meer info: www.squashzwolle.nl of 038 – 454 84 85.