Albert Heijn sportactie

Op zoek naar een nieuwe sport? Dan hebben wij iets gaafs voor jou!
Deze maand kun je bij de Albert Heijn sparen voor AH Sportzegels. Een volle spaarkaart levert jou 5 keer gratis sporten op. Laten wij nou mee doen met deze actie.

Wat bieden we aan?
We bieden verschillende sportactiviteiten aan, voor zowel jong als oud. Zo bieden wij voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar jeugdinstuif aan. Een leuke les waarbij de kinderen, op spelenderwijs, kennis maken met squash.
Tevens bieden wij verschillende groepslessen aan. Circuit-, Skifit- en HIIT training, Club Cycle, Cycle XL, Club Power, maar ook voor de senioren hebben wij een speciale les, de Stay Fit senior. Een les gericht op spierkracht en een stuk conditie om zo lang mogelijk fit te kunnen blijven. Elke oefening kan aangepast worden aan ieder niveau en bij eventuele beperkingen van het lichaam. Na afloop staat een welverdiend kop koffie klaar om even bij te praten.
Naast dit alles bieden wij ook nog squash, soccer- squash en twee squash clinics aan.

Hoe werkt het?
Voor elke € 10 aan boodschappen bij de Albert Heijn ontvang je 1 AH Sportzegel. Wanneer je 10 AH Sportzegels hebt gespaard, heb je een volle spaarkaart. Als je deze vervolgens inlevert bij de Albert Heijn winkel krijg je een unieke actiecode. Ga naar www.ahsportactie.nl en zoek ons op en boek vervolgens met behulp van je unieke actiecode een sportactiviteit. Je krijgt een bevestiging via de mail wanneer je een boeking hebt gemaakt.
Als je bij ons komt sporten, graag even de bevestigingsmail laten zien van de boeking.

Voor meer informatie kijk op www.ahsportactie.nl of vraag naar onze ledenadministratie.