Baby-Bootcamp® Zwolle

Baby-Bootcamp® Zwolle: de nieuwste rage op fitnessgebied voor moeder met baby!

Eindelijk is het nu echt een feit en wordt het Baby-Bootcamp® concept ook in Zwolle gegeven.

Afgelopen november heb ik mijn opleiding afgerond om Baby-Bootcamp trainer te zijn en sinds januari geef ik deze lessen op het Squash & Cardiofit Centrum Zwolle.
Het is een fitnessconcept voor de jonge moeder en haar baby (3-9 maanden oud), waar de kersverse moeder, op een leuke en ongedwongen manier, weer helemaal terug in vorm komt. Dit alles samen en dankzij haar baby.

Wat is het Baby-Bootcamp® concept?

  • In dit unieke programma worden, naast de klassieke oefeningen zoals been-, bil- en buikoefeningen, ook de bekkenbodemspieren getraind en is er veel aandacht voor de juiste houding van de moeder.
  • Tijdens de trainingen worden jonge moeders aangemoedigd om op actieve en speelse wijze de oefeningen uit te voeren met het kind, passende bij de ontwikkelingsstadia.
  • De focus ligt op de kwalitatieve tijd die moeder en kind op deze manier samen kunnen doorbrengen hetgeen de ouder-kind relatie versterkt.

Het resulteert in een gezonde en lichamelijk fitte moeder in relatie met haar kind!

Dit vernieuwende concept is een superleuke aanvulling van mijn huidige lesaanbod en ik ben op dit moment een van de eerste aanbieders in Nederland die deze trainingen geeft.

De moeders die het spits hebben afgebeten, geven aan dat ze het zó leuk vinden, dat ze nauwelijks merken dat ze aan het sporten zijn. Het uur vliegt voorbij!

Lijkt jou dit ook wel wat? Of ken je iemand die op dit moment zwanger is of een baby heeft in de leeftijd van 3 tot 9 maanden? Vraag dan nu meer informatie via info@outdooractive.nl of bel mij op 0618880400.

Inschrijven voor een proefles kan op de website http://www.baby-bootcamp.nl/

Met vriendelijke groet,

Jorien Leidekker

Ps: de Baby-Bootcamp® lessen vallen buiten het abonnement van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Er zijn losse strippenkaarten te krijgen (5-strippen of 10-strippen).-