Clubkampioenschappen squash 2017

Clubkampioenschappen Squash 2017

Vrijdagavond 31 maart en zaterdag 1 april is het weer zover, dan kan er worden gestreden om de titel Clubkampioen Squash 2017. Naar verwachting zullen er dit jaar weer een aantal interessante potjes worden gespeeld.
Kunnen A kampioenen van 2016 Jeroen van Vilsteren en Natasja Buisman de jeugd nog van zich afschudden of…

En ook de B/C categorie voor spelers uit heren 4, 5 / Euregio 1, 2, 3, 4 en beginnende squashers hebben tijdens de interne laddercompetitie laten zien dat er hard wordt gestreden voor elke punt, iets wat op de clubkampioenschappen zeker niet minder zal zijn.

Er zijn 2 klassen (heren/dames) onderverdeeld in 3 categorieën waarin gestreden kan worden, namelijk:
A – competitiespelers (promotieklasse en hoger)
B – competitiespelers (1e t/m 3e klasse)
C – overige fanatieke squashers

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro, dit is inclusief een heerlijke pasta maaltijd na afloop, een toernooi T-shirt en kans op eeuwige roem.

Wil je een poging wagen om zelf te titel te grijpen dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd. Schrijf je uiterlijk maandag 27 maart in Klik hier om je in te schrijven of gebruik de inschrijflijst bij de receptie. Ben je niet in de gelegenheid om zelf te spelen dan ben je zeker welkom om te kijken en de spelers aan te moedigen… de koffie staat klaar.

Alle niveaus kunnen deelnemen aan de Clubkampioenschappen, je moet lid zijn bij Squash Zwolle, of regelmatig een baan huren via losse huur of stempelkaart.

Tot slot. Mocht je het gevoel hebben dat je nog niet helemaal klaar bent voor het toernooi dan is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een paar lesjes te boeken om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt presteren tijdens het toernooi bij onze top coaches.

Sportieve groet en succes met de voorbereiding,

De toernooileiding Nick Kamperman & Dagmar Vermeulen

ALLE NIVEAUS KUNNEN DEELNEMEN! JE MOET LID ZIJN VAN SQUASH ZWOLLE D.M.V.  GELDIG LIDMAATSCHAP/STEMPELKAART/LOSSE BAANHUUR.