Clubkampioenschappen squash 2018

Vrijdagavond 16 maart en zaterdag 1 17 maart is het weer zover, dan kan er worden gestreden om de titel Clubkampioen Squash 2018. Naar verwachting zullen er dit jaar weer een aantal interessante potjes worden gespeeld.

Kan A-kampioen van 2017 Jeroen van Vilsteren de jeugd van zich afhouden en Daniek Krukkert haar teamgenoten? En ook de B/C categorie voor spelers uit heren 3, 4 / euregio 1, 2, 3, 4 en beginnende squashers hebben tijdens de interne laddercompetitie laten zien dat er hard wordt gestreden voor elke punt, iets wat op de clubkampioenschappen zeker niet minder zal zijn.

Er zijn 2 klassen (heren/dames) onderverdeeld in 3 categorieën waarin gestreden kan worden, namelijk:
A – competitiespelers (promotieklasse en hoger)
B – competitiespelers (1e t/m 3e klasse)
C – overige fanatieke squashers

Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro, dit is inclusief een heerlijke pasta maaltijd na afloop, een toernooi T-shirt en kans op eeuwige roem.

Wil je een poging wagen om zelf te titel te grijpen dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd. Schrijf je uiterlijk maandag 12 maart in. Klik hier om je in te schrijven Of vul de inschrijflijst bij de receptie in. Ben je niet in de gelegenheid om zelf te spelen dan ben je zeker welkom om te kijken en de spelers aan te moedigen… de koffie staat klaar.

Alle niveaus kunnen deelnemen aan de Clubkampioenschappen. Je moet wel lid zijn of competitie spelen bij Squash Zwolle of regelmatig een baan huren via losse huur of stempelkaart.

Tot slot. Mocht je het gevoel hebben dat je nog niet helemaal klaar bent voor het toernooi dan is er uiteraard altijd de mogelijkheid om een paar lesjes te boeken om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt presteren tijdens het toernooi bij onze top coaches.

Sportieve groet en succes met de voorbereiding,

De toernooileiding,

Dagmar Vermeulen