Cursus Mindful Run

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”. Door middel van de 3 pijlers van Mindful Run: Looptechniek, Mindfulness en Ademhalingstechniek

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. Of je leert hoe door minder focus op presteren … beter te presteren 😉 En de cursus is ook nog eens superleuk! En in de prachtige omgeving van de Wijde Aa.

  • Data cursus: zondag 6,13,27 mei en 3,17 juni
  • Tijdstip cursus: 09.30-11.00 uur
  • Locatie cursus: Start Squash & Cardiofit Centrum Zwolle (Dobbe 69)
  • Aanmelden: www.mindfulrun.nl/zwolle of via de inschrijflijst bij de receptie
  • Kosten: €75,- voor leden, € 95 voor niet-leden Squash & CardioFit Centrum Zwolle

Na afloop drinken we gezamenlijk een bakje koffie/thee welke namens het centrum wordt aangeboden. Er is een gelegenheid tot omkleden, douchen en een kluisje voor je spullen.