Europese Clubkampioenschappen Squash

Het dames eredivisie team “De Afbouw Combinatie Zwolle “ heeft zich geplaatst voor de Europese Clubkampioenschappen Squash welke plaatsvindt van 18-22 september te Eindhoven.

De afgelopen jaren hebben de dames goed meegedraaid in de eredivisie, waarbij men altijd geëindigd is in de top 3. Afgelopen seizoen zijn de dames op een 2e plaats geëindigd met een minimaal verschil t.o.v. de Landskampioen Victoria uit Rotterdam. Door het terugtrekken van Victoria mag het talentvolle jeugdige team alsnog meespelen aan de Europese Clubkampioenschappen.

Het team bestaat uit oud professional (WR 68) en playing team manager Dagmar Vermeulen, Daniek Krukkert (NK-17 jaar), Daphne Timmer en Milenka Kiers. Een echt Zwolse team, met spelers welke al jaren bij de club spelen. Om deel te nemen aan dit evenement moet er ruim €2000 aan inschrijfkosten worden betaald. De spelers doen dit nu volledig zelf. Komende weken zullen er diverse activiteiten door de dames georganiseerd worden om geld in te zamelen voor dit evenement. Houd onze website en social media in de gaten omtrent de activiteiten en informatie over het evenement, het zou toch leuk zijn als er een bus supporters richting Eindhoven gaat.

Wilt u een u bijdrage doen in welke vorm dan ook, denkend aan financieel, kleding, promotie vervoer etc. dan kunt u contact opnemen met dagmar@squashzwolle.nl.