Even voorstellen: Jorn & Peter

Hallo,

Mijn naam is Jorn Steenbergen en ik kom het team van Squash Zwolle versterken. Ik ben 20 jaar en ben momenteel met het tweede jaar van de opleiding architectuur bezig aan de TU in Delft. Dat is best wel een eindje weg, maar omdat ik ook nog korfbal hier in Zwolle is het allemaal prima te combineren.

Naast dat ik dus korfbal probeer ik in mijn vrije tijd ook nog zo veel mogelijk andere sporten te beoefenen. Wees daarom niet verbaasd als je me tegenkomt in de fitness of bij een van de groepslessen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat mijn squashervaring tot op heden beperkt is gebleven tot een paar recreatieve potjes in de zomervakantie, maar het is natuurlijk nog niet te laat om daar verandering in te brengen. Dus mocht je een keer iemand zoeken om een balletje te slaan, een uitdaging ga ik nooit uit de weg!

Ik heb in ieder geval erg veel zin om aan de slag te gaan bij Squash Zwolle en ik nodig iedereen van harte uit om gezellig bij mij aan de bar te komen genieten van een lekker hapje of drankje.

Hopelijk tot snel!

Met sportieve groet,
Jorn Steenbergen


Hallo allemaal,

Mijn naam is Peter Balster en ben 23 jaar oud. Ik studeer momenteel nog aan het Deltion College in Zwolle en volg daar de opleiding sport & bewegen (laatste jaar).

Hobby’s
Ik ben een groot fan van voetbal, heb zelf ook jarenlang gevoetbald, helaas moeten stoppen door een ernstige hamstring blessure. Ook ben ik een groot fan van fitness- en krachttraining, ik sport zelf 5 dagen in de week.

Hoe ben ik in de fitness terecht gekomen?
Ik heb eerst 2 jaar sport & bewegen op Landstede gestudeerd en in mijn 2e jaar moest ik het sportvak fitness volgen en dat trok me zo erg aan dat ik de overstap heb gemaakt naar Deltion. Daar kon ik mezelf sneller en uitgebreider ontwikkelen als fitness instructeur/personal trainer.

peter