Famous Duo 2018

Wie verslaat het famous Duo koppel van de laatste editie Darth Vader & Yoda?

Het is namelijk bijna weer zover, 17 februari vindt het jaarlijkse gezellige Famous Duo Squash toernooi plaats! Editie nummer 7 al weer. Na het grote succes van vorig jaar hopen we dit jaar op nog meer deelnemers en dus nog meer gezelligheid…

De term “duo” geeft al weer dat het team gevormd wordt door 2 spelers. Beide spelers spelen 1 single wedstrijd en samen een dubbel wedstrijd tegen het andere duo.
Het is niet verplicht, maar…. het zou leuk zijn als het duo verkleed gaat als een personage en hierin eventueel de squashwedstrijden speelt.
Er is een prijs te winnen voor het beste verklede Famous Duo.

Het toernooi begint rond 11 uur, waarbij na afloop een stamppotbuffet geserveerd wordt met de nodige gezelligheid onder het genot van een leuk muziekje, wijntje…..

Dit jaar hebben we 2 categorieën:
A: Heren A, B, C en of Dames A/B
B: Heren C/D, en of Dames C en of beginners/recreanten

Het inschrijfgeld bedraagt p.p. €17,50, inclusief een presentje en een stamppotbuffet.

Wil jij dit gezellige Famous toernooi niet missen, zoek een partner en geef je snel op via de inschrijfformulier op het centrum of vul de inschrijfformulier in en stuur deze naar dagmar@squashzwolle.nl. Tevens is het mogelijk om in te schijven via deze link. Opzoek naar een partner? Wij kunnen jou hieraan helpen.

Noteer tevens in de agenda 16 & 17 maart Zwolse clubkampioenschappen:

Met sportieve groet,

De wedstrijdleiding
Dagmar Vermeulen