Fit de piste op

De zwembroeken, bikini’s en slippers kunnen weer ergens onderin de kledingkast worden gemoffeld, het is nu écht gedaan met de zomer. Geen reden voor een winterdepressie want voor de wintersport liefhebber staat de mooiste periode van het jaar weer voor de deur! Alhoewel de eerste sneeuwvlokken in de skigebieden nog moeten vallen kan de voorbereiding al beginnen. Een mooie week wintersporten is iets om naar uit te kijken. Met een goede fysieke voorbereiding verkleint u de kans op een gipsvlucht aanzienlijk.

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt u de mogelijkheid om optimaal van je wel verdiende wintersport te genieten. Met drie verschillende niveaus skifit trainingen is er bij ons voor een ieders wat wils.

Blauwe piste (zondag morgen 10.15 – 11.15)
Hier wordt gewerkt aan kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Tijdens deze training wordt er lekker gewerkt maar staat ook zeker de gezelligheid centraal.

Rode piste (donderdag avond 20.00-21.00)
Deze training is een stuk pittiger dan de blauwe training. Hogere intensiteit en meer werken aan kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Zwarte piste (zondag 11.30 – 12.30)
De perfecte training voor de fanatieke sporter die het onderste uit de kan wil halen. Vol aan de bak met uitdagende oefeningen in hoog tempo.

Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. U zult het verschil duidelijk merken! Kom gerust een keer vrijblijvend meedoen.

Uiteraard biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle meer dan alleen de Skifit trainingen. Zo kunt u bij ons terecht voor spinning, pilates, Club Power en Muay-Thai. Ook hebben we een groeiende groep seniorenleden die op verschillende momenten in de week in groepsverband of individueel komen sporten. Tenslotte kan er op natuurlijk flink gezweet worden op een van onze squashbanen.

Meer informatie over groepstrainingen, fitness en squash vindt u op onze website: www.squashzwolle.nl