Fysiotherapie van der Vegt & Fysio038

Fysiotherapie van der Vegt en Fysio038: je hebt ons bord vast al aan de buitenkant gezien. Wij zijn twee zelfstandige fysiotherapiepraktijken die veel kennis hebben en graag met elkaar samenwerken. Zo maken we gebruik van elkaars specialismen. We willen tenslotte het beste voor jou! Heb je blessures of andere lichamelijke klachten? Maak dan bij ons een afspraak om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. We zijn aanwezig op maandag en donderdag en hopen binnenkort uit te breiden. Hierbij stellen wij ons graag aan je voor:

Ferry van der Vegt

Ferry van der Vegt

Van kleins af aan ben ik veel aan het sporten; eerst voetbal, later fitness en squash en tegenwoordig zit ik veel op de racefiets. Hierdoor heb ik veel affiniteit gekregen met het menselijk lichaam. Hoe functioneert het en wat kan ik er aan doen om het te verbeteren?

Mijn naam is Ferry; voor velen misschien al een bekend gezicht. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk binnen dit sportcentrum. Vanaf dat moment ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 2014 heb ik mijn studie master of science manuele therapie afgerond.
In 2015 heb ik hier de opleiding dry needling aan toegevoegd. Deze twee therapieën kun je uitstekend combineren in de aandachtsgebieden hoofdpijn en nek/schouderklachten die ik veel zie.

Graag onderzoek ik samen waar klachten vandaan komen; wat is de reden waarom ze niet vanzelf over gaan? Hier een oplossing voor zien te vinden is wat dit vak zo mooi maakt.

Jurgen Snijder

Jurgen Snijder

Ik ben de hele dag bezig met mensen. Hoe beweeg je? Waarom beweeg je zo? Waar liggen jouw uitdagingen in het bewegen en hoe kan ik je daarbij helpen?

Mijn naam is Jurgen Snijder, sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut, sinds 2015 als manueel therapeut en een jaar later als sportfysiotherapeut. Deze twee specialisaties samen brengen mij net een stukje verder in het behandelen van mensen met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat of juist op de voorbereidingen voor een sportieve prestatie.

Als fysiotherapeut heb ik ruime ervaring in het behandelen van (top)sporters in een grote variatie van sporten. Van crossfit, squash, atletiek tot aan tafeltennis. Het begeleiden, trainen en werken met sporters vind ik één van de leuke dingen van mijn vak. Daarnaast zie ik veel mensen met schouderklachten. En wanneer deze twee gecombineerd worden ben ik helemaal in mijn element.

Bel voor een afspraak naar:

Fysio038
088 – 031 30 38
Of plan gelijk een afspraak in via:
www.fysio038.nl

Fysiotherapie van der Vegt
038 – 210 01 07
www.fysiotherapievandervegt.nl