GPS tocht SeniorFit

Om het nieuwe jaar eens anders in te luiden zijn de deelnemers van de Senior Fit lessen op pad gegaan met een GPS. In 2 teams strijden om die felbegeerde eerste plaats: de eer!

Na een korte introductie en wat gepuzzel met de toch wel kleine schermpjes (en lettertjes!) lukte het om de GPS goed in te stellen en de route te starten. Dat is toch wel even iets anders dan de wekelijkse fitness lessen in de zaal! Onderweg moesten er vragen beantwoord worden en een van de teams was erg enthousiast aan de slag gegaan met de foto opdrachten. Zo zat er een teamlid in een brandweerauto en waren ze heel creatief met de opdracht ‘fotografeer een teamlid in een boom’.
Toch wel de leukste opdrachten waren het ‘zeiltje vouwen’ en ‘bal balanceren’. Beide teams hadden een eigen aanpak, niet altijd even succesvol, maar aan de communicatie en het groepsgevoel heeft het niet gelegen!
Het was een frisse maar erg mooie zonnige ochtend. Een bakje koffie onderweg en een kom erwtensoep achteraf om weer op te warmen.
Team 2 kwam als uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Zeker een geslaagde ochtend! Bedankt allemaal!