Health Check

De zomer staat alweer voor de deur. Tijd voor goede voornemens en weer lekker gaan bewegen. Het bepalen van een juiste beginsituatie is daarbij van belang. Niet alleen om gerichter te kunnen trainen, maar ook om te voorkomen dat u teveel hooi op de vork neemt.
En voor diegene die al fanatiek aan het sporten zijn is het soms fijn om te weten welk resultaat er behaald is en hoe de fysieke conditie ervoor staat.
Daarom biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle gedurende de gehele maand mei een gratis VO2max test aan. De VO2max of het maximale zuurstofopnamevermogen is het maximale volume (V) zuurstofgas (O2) dat het menselijk lichaam per tijdseenheid kan transporteren en metaboliseren bij lichamelijke inspanning, gemeten op zeeniveau. De waarde van de VO2max is een indicatie van iemands fysieke conditieniveau.
Naast de test worden ook een aantal andere zaken gemeten, zoals bloeddruk en gewicht. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers worden de test en metingen afgenomen. Wij bieden na de test de mogelijkheid om een trainingsschema op te zetten om uw conditie naar een hoger niveau te tillen. Vervolgens kunt u na een periode van 8-10 weken opnieuw een test inplannen om de vooruitgang te meten.
Wij hebben twee BodyBike Smart+ fietsen klaar staan om deze test af te nemen.

Na afloop van de test krijgen de eerst 25 deelnemers een gratis Inovit bidon gevuld met deze caloriearme dorstlesser.

De test neemt ongeveer 15-30 min in beslag en zijn alleen op afspraak af te nemen. Neem mee uw mobiele telefoon (en download de App van Bodybike) een handdoek en een flesje drinken. De beschikbare ruimte is beperkt dus meld je nu snel aan via de receptie of info@squashzwolle.nl.