Informatieavond The Mental Game

“Sport is meer dan een spel. Sport is strijd en emotie. Echter is het van belang dat emoties niet de overhand krijgen in de strijd, maar dat men deze emoties op de juiste manier weet in te zetten en te reguleren. Zowel vóór, tijdens en na het sporten is emotieregulatie een vaardigheid die ingezet kan worden om je resultaten, ontwikkeling en je professionele houding een boost te geven. “

The Mental Game is een training waarbij de focus ligt op het mentale aspect van het sporten. De drie belangrijkste thema’s: Grenzen, emotieregulatie en winst of verlies komen naar voren in spelvormen en oefeningen. Door de combinatie van oefeningen en theorieën uit de psychomotorische therapie en de sportpsychologie biedt The Mental Game een ervaringsgericht programma op maat.

Uitnodiging
Wil je meer weten over The Mental Game en wat jij er als sporter aan zou kunnen hebben? The Mental Game houdt 21 februari een informatieavond bij Squash- en Cardiofitcentrum Zwolle. Tijdens deze avond krijg je een (gratis) teaser van hoe een training van The Mental Game eruit ziet. Neem je sportkleding mee, want we gaan niet stilzitten!

Belangrijke informatie
Datum: 21 februari 2018
Tijd: 19:30-20:30 (inloop vanaf 19:15)
Locatie: Squash- en Cardiofitcentrum Zwolle (Dobbe 69)
Meenemen: Sportkleding
Kosten: Deelname is gratis
Inschrijven: Via baanreserveren of bij de receptie