Inovit openingstoernooi 2017

Op 10 september vind de 6e editie van het Openingstoernooi van Squash Zwolle plaats. Ditmaal met een nieuwe sponsor, namelijk Inovit. De sportdrank met zeer weinig caloriën en boordevol vitaminen en mineralen.

Het toernooi zal beginnen rond 11.30 uur en de BBQ wordt rond 18.00 uur aangestoken. Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi, vergelijkbaar met een competitiewedstrijd. Een team bestaat uit 4 spelers, van elke categorie 1 speler. De teams zullen d.m.v. een loting worden samengesteld, want elke speler geeft zich individueel op voor een bepaalde categorie. Hierdoor kunnen er in elke categorie maximaal 16 deelnemers meedoen.  Binnen elk team speelt de hoogst geplaatste speler tegen de hoogst geplaatste speler uit het andere team etc.

Er kan individueel ingeschreven worden in de volgende categorieën: (niveau wordt bepaald door de huidige Nationale Ranking)
0 Heren A/B & Dames A
0 Heren C & Dames B
0 Heren D & Dames C
0 Heren/Dames Recreant & Dames D

Dit toernooi zien wij als een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2017/2018 te openen. Het is een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement.
Op het squashcentrum vind je een inschrijflijst waar jij je kunt opgeven. Tevens is het mogelijk om je via e-mail of via deze link in te schrijven.

Barbecue
Na afloop van het toernooi staat er een overheerlijke barbecue op jullie te wachten en wellicht bij goed weer een lekker koud verfrissend bad.  Het is ook mogelijk om introducékaarten te bestellen voor de barbecue a €7,50 per persoon.

Tot 27 augustus !

De toernooi organisatie,
Dagmar Vermeulen