Inovit Openingstoernooi 2019

Zaterdag 7 september is alweer de 8e editie van het Inovit Openingstoernooi squash bij Squash Zwolle.

Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi, vergelijkbaar met een competitiewedstrijd. Dit toernooi zien wij als een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2019//2020 te openen. Het is een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement en zijn van harte welkom.

Een team bestaat uit 4 spelers, van elke categorie 1 speler. De teams zullen d.m.v. een loting samengesteld worden, want elke speler geeft zich individueel op voor een bepaalde categorie. De loting wordt gezamenlijk gedaan voor aanvang van het toernooi, wat altijd een spannende en gezellige happening is. Hierdoor kunnen er in elke categorie max 16 deelnemers meedoen.

Binnen elke team speelt de hoogste geplaatste speler tegen de hoogste geplaatste speler uit het andere team etc. via de competitievolgorde 4-2-1-3
Er kan individueel ingeschreven worden in de volgende categorieën (het niveau wordt bepaald door de huidige Nationale Ranking):

0 Categorie 1 Heren A/B & Dames A
0 Categorie 2 Heren C & Dames B
0 Categorie 3 Heren D & Dames C
0 Categorie 4 Heren/Dames Recreant & Dames D

Het openingstoernooi van het squashseizoen gaat plaatsvinden op zaterdag 7 september a.s. Het toernooi zal beginnen rond 11.30 uur en de BBQ wordt rond 18 uur aangestoken.

Inschrijven is mogelijk via toernooi.nl via deze link inschrijven openingstoernooi of stuur een email naar dagmar@squashzwolle.nl

Na afloop van het toernooi staat er een barbecue op jullie te wachten. Het is ook mogelijk om introducékaarten te bestellen voor de barbecue a €7,50 per persoon.

Tot 7 september!

De toernooi organisatie,

Dagmar Vermeulen
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle