Live workouts

Fysieke groepslessen zijn even geen optie, maar dat weerhoudt ons er niet van om jullie te helpen aan je dagelijkse portie beweging te komen! Daarom starten we vanaf deze week met terugkerende online workouts. Deze zullen live te volgen zijn via onze facebook pagina. Zo blijven we samen fit en gezond!
Dus train die spiertjes op dinsdag met een Bodypump-les gegeven door Lotte of werk je woensdag lekker in het zweet tijdens de Tabata van Marieke.
Het grote voordeel, geen barre fietstocht door de regen om op tijd in de les te zijn, maar gewoon heerlijk meedoen vanuit je eigen huis en daarna weer lekker op de bank ploffen.

BODYPUMP
Of je nou wel of niet de beschikking hebt over dumbells, het is geen excuus om niet mee te doen met de bodypump. Onder leiding van Lotte staat je morgen een uitdagende workout te wachten waarbij spierpijn gratis inbegrepen is!
Zin om lekker aan de bak te gaan? Zorg dan dat je dinsdags om 19:30 uur klaar staat met onze facebook geopend!

Wat heb je nodig;
Ipv een stang een goed gevulde rugzak, gewichjes of een stapel boeken of een aantal flessen gevuld met water
Tevens aan handdoek of matje om op te liggen met een flesje water om de dorst te lessen.

TABATA
Hou je wel van een beetje uitdaging of heb je een hekel aan stilzitten? Dan is de Tabata echt wat voor jou! Korte oefeningen van 20 seconden afgewisseld met 10 seconden rust tussendoor. Train een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen en werk aan je algehele fitheid!
Wil je dat niet missen? Elke woensdag om 20.00 uur gaat Marieke live op facebook met haar wekelijkse tabata workout!

CIRCUIT
Gevarieerd trainen voor een all-around workout? Doe dan meet met de circuit training van Ferran. Onze creatieve alleskunner heeft weer een leuke les verzonnen om aan je dagelijkse portie beweging te komen.
Dus surf elke woensdag om 9:00 uur naar onze facebook en doe lekker live mee!

Wat heb je nodig;
Een Stoel een handdoek of matje om op te liggen met een flesje water om de dorst te lessen.

PILATES
Werken aan de ideale balans tussen body & mind? Even ontstressen en tegelijkertijd sportief bezig zijn? Dan is pilates echt de ideale les voor jou. Fantastisch om je core, balans, flexibiliteit te trainen. Dus ga voor de optimale controle over je eigen lichaam en tune in bij onze online pilates les! Elke donderdag om 10.00 uur staat Rogier voor je klaar om er samen met jou een fantastische les van te maken!

Wat heb je nodig;
Een handdoek of matje om op te liggen met een flesje water om de dorst te lessen.

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen
Algemeen Manager
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle