Massage & gezondheid

Even voorstellen:
Hallo, mijn naam is Marlies Grubben. Vanuit de kennismaking met Taichi ben ik jaren geleden gestart met mijn studie Chinese Geneeskunde. Waarom Taichi en Chinese Geneeskunde? Het klopt voor mij.

Wat is Tui Na
Tui Na (spreek uit als twie-na) is een therapeutische massage. Het vindt zijn oorsprong in China. Tui Na betekent letterlijk duw en grijp. Het kenmerkt zich door de klachtgerichte toepassing van zeer verschillende soorten behandeltechnieken, gericht op het bevorderen van de circulatie van Qi (levensenergie, spreek uit als tsjie), bloed en lichaamsvloeistoffen. Hieronder vallen knedende, wrijvende en rollende technieken, maar ook drukpuntmassage en methoden die eerder met fysiotherapie of chiropraxie worden geassocieerd. Cupping, guasha en moxa kunnen ondersteunend worden ingezet. Hiermee zijn bijzonder veel pijn- en andere klachten effectief te verminderen of op te lossen, zowel chronische als acute.

Tui Na kan tevens gebruikt worden als een preventieve behandeling om je gezondheid op peil te houden en stress en ziektes te voorkomen.

Tui Na massage kan helpen bij bijvoorbeeld vermoeidheid, migraine, pijnlijke onderrug, hernia, “frozen schoulder”, tenniselleboog, golfelleboog en herstel na botbreuken.

Actie
Leden, die van ons een goodiebag hebben gekregen, hebben een tegoedbon gekregen van Massage en Gezondheid. Tegen inlevering van deze bon kunnen zij voor €7,50 een 15 minuten durende behandeling krijgen.

Op de volgende momenten is Marlies aanwezig bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle:
Woensdag 13 oktober: 09:30 – 12:30
Zaterdag 16 oktober: 09:30 – 12:30
Donderdag 21 oktober: 18:30 – 20:30

Wat moet je doen?
Heb jij interesse en wil je een behandeling bij Marlies ervaren? Maak een afspraak met een van onze medewerkers aan de balie of stuur ons e-mail naar info@squashzwolle.nl. Geef hierbij aan welke dag en tijdstip jouw voorkeur heeft.