Mindful Run, 5 Weekse Cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”. Door middel van de 3 pijlers van Mindful Run: Looptechniek, Mindfulness en Ademhalingstechniek.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. In 1,5 uur lopen we ongeveer 5-6 km.
De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.
Of je leert hoe door minder te focussen op presteren … beter te presteren 😉
En de cursus is ook nog eens superleuk! En in de prachtige omgeving van de Wijde Aa.

We lopen vanaf het Squash & Cardiofit Centrum Zwolle waar na afloop een kopje thee of koffie klaar staat. Al dan niet Mindful… 😉 Daar is verder gelegenheid tot omkleden, douchen en een kluisje voor je spullen.

Kosten zijn €95,- p.p. voor leden van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle € 75,-
Deze trainingen worden gegeven door ons instructeur Rogier Wilthof

Opgave via: www.mindfulrun.nl/zwolle
Woensdag 27 maart, 3, 10, 17, 24 April. Van 09.00 tot 10.30 uur