Mindful running

Sinds een klein jaar is Praktijk van Marrum gevestigd bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Praktijk van Marrum is voornamelijk gericht op hulpvragen vanuit de revalidatie, chronische pijn, burn-out klachten en stress- en spanningsgerelateerde klachten. Onderstaande cursus is een van de vele die bij haar zijn te volgen.

Ben jij…

– Stressgevoelig?mindfull
– Een streber of perfectionist?
– Soms te vermoeid om in beweging te komen?
– Nieuwsgierig naar hoe je hardlopen als plezierig kunt gaan ervaren?

Mindful running: hardlopen of wandelen gericht op het hier en nu zonder te oordelen over gedachten en gevoelens die aanwezig zijn. Door bewust te worden van je eigen denken, voelen en handelen tijdens het hardlopen kan er geoefend worden met anders lopen waardoor streven niet meer van belang is, stress afneemt en het plezier en de ontspanning in het lopen vergroot worden.

Duur: 10 weken (individueel of in een groep)

Thema’s: lichaamsbewustwording, mentale en lichamelijke grenzen verkennen en herkennen, ademhaling, spanning/ontspanning, loslaten.

Locatie: Zowel binnen als buiten het Squash & cardiofit centrum Zwolle.

Ervaringen van cursisten:
Cecile:
Op advies van een vriendin liet ik me overhalen. Ik las me een beetje in en vermoedde dat we ergens zouden gaan boom knuffelen of iets dergelijks. Het tegendeel blijkt waar te zijn; we leerden veel technieken die bruikbaar zijn tijdens het rennen. De cursus bracht mij een goede basisconditie en plezierig rennen (en blijven rennen). Emmy bedankt!

Neeltje:
Ik heb deze cursus als een welkome verandering op mijn manier van hardlopen ervaren. Het van alles van mezelf moeten tijdens het rennen is verdwenen, heerlijk! Door de ademhaling en ontspanningstips van Emmy ben ik nu in staat mijn gemoedstoestand tijdens het rennen van binnenuit te veranderen en aan te passen. De tegenzin die ik eerder weleens had is naar de achtergrond verplaatst. Een tijdje geleden heb ik zelfs mijn eerste 5km run volbracht!

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Praktijk van Marrum:
E. info@praktijkvanmarrum.nl
T.+31  6 286 276 55
I. www.praktijkvanmarrum.nl