Nieuw groepslesrooster Q1 2017

Vanaf 2 januari gaat het groepslesrooster in voor het eerste kwartaal van 2017! Alles lessen van het 4e kwartaal in 2016 blijven op het rooster, tevens hebben wij een aantal toevoegingen hierop.

De Stay Fit Senior lessen zijn zeer populair, vanaf 2 januari zal deze les op 5 momenten per week gegeven worden! Op donderdagavond zijn er 2 extra trainingen toegevoegd om 19 uur een extra Skifit training en om 19 uur een Bodyshape les o.l.v. Lotte vd Bend.
Bodyshape is een gevarieerde les met vooral spierversterkende oefeningen op muziek. We beginnen de warming up met een korte choreografie die voor iedereen heel goed te doen is en waar vooral plezier voorop staat! Daarna volgen er 3 blokken: benen/billen, bovenlichaam en als laatste de core. Met core wordt bedoelt buikspieren en onderrug. De onderrug wordt vaak vergeten in de trainingen maar is minstens zo belangrijk voor het voorkomen van rugklachten. Zo komt het hele lichaam aan bod. Elk blok wordt afgesloten met een stukje cardio om de hartslag flink omhoog te brengen. We eindigen de les met rek en strek oefeningen om zo de les rustig af te sluiten.

Op vele verzoek zal de Club Cycle les op de zondagochtend in Kwartaal 1 plaats vinden van 10.30 tot 11.30 uur. Vergeet niet op de dinsdag/woensdag en donderdagavond de populaire Cycle XL 75 minuten spinning.

Het team van Squash & Cardiofit Centrum Zwolle verwelkomt jou graag bij een van onze trainingen!