Nieuwe medewerker Marissa Kiers

Hoi allemaal! Ik zal mezelf even voorstellen: Mijn naam is Marissa Kiers, ik ben 18 jaar oud en kom uit Zwolle. In mei ben ik teruggekomen van mijn 8 maanden studietijd in Amerika. Ik ben 6 maanden in Miami Beach geweest en 2 maanden in San Francisco. Hier heb ik een Engelse taalcurus gevolgt en natuurlijk heel veel mooie dingen gezien. J

Voordat ik daarheen ging was ik al regelmatig te vinden bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Ik deed regelmatig mee met de groepslessen, en ik heb ook personal training gehad van Stephan Patz. Ook vind ik het wel eens leuk om een balletje te slaan! Mijn hele familie is ook vaak te vinden bij de squash want mijn zusje Milenka zit op het CSE en traint bij Dagmar. Ook mijn ouders komen er vaak om te squashen en om mee te doen met de groepslessen. Zelf ben ik ook graag aan het sporten en ben ik erg reislustig.

Volgend schooljaar ga ik beginnen op het HBO, het wordt of Tourism mangement of International Business and Languages. Het hangt er nog even vanaf hoe ik mijn toelatingstoets economie ga maken want het liefst ga ik Tourism mangement studeren maar daar heb ik wel economie voor nodig. Nog even afwachten dus! Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan bij Squash en Cardiofit Centrum Zwolle, dus kom gerust langs voor een kopje koffie of een drankje!

Met Sportieve Groet,

Marissa Kiers