Nieuwe medewerker

Hoi allemaal!

Omdat ik kom werken bij Squash Zwolle werd er gevraagd of ik mezelf even wilde voorstellen, en dit doe ik natuurlijk graag 😉

Mijn naam is Milenka Kiers, 18 jaar oud en ik kom uit Zwolle. Ik studeer aan Landstede Handel & Commercie in de richting ondernemer Retail, ik doe dit in combinatie met het CSE Squash.

De meeste van jullie zullen mij daarom vast ook wel een eens tegengekomen zijn in het centrum.  Ik train vier keer per week in de ochtenden mee met het CSE-squash onder leiding van Dagmar Vermeulen, in de middagen ben ik regelmatig te vinden bij Squash Zwolle om hier te trainen. Ook heb ik twee jaar terug een jaar stagegelopen bij Squash Zwolle, hier was ik dan meestal te vinden op de squashbaan.  Ook zou u mij nog kunnen herkennen via mij zus Marissa. Zij is ongeveer nu 2 jaar actief bij Squash Zwolle, een fanatieke squashster en speelt sinds dit jaar ook competitie!  2 dames Kiers achter de bar, probeer ons maar eens niet door elkaar te halen!

Naast het squashen ben ik ook erg reislustig. Ik reis het liefst meteen de hele wereldrond. Foto en videografie vind ik ook erg leuk om mee bezig te zijn! Ik denk dat dit wel genoeg informatie is, als u meer wilt weten over mij komt u maar snel langs bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle voor een kopje koffie of daagt u mij maar uit op de squashbaan!

Met sportieve groet,

Milenka Kiers