Nieuwe medewerkers

We hebben sinds korte tijd twee nieuwe medewerkers in de fitness. Eén oude bekende en een nieuw gezicht. Hieronder stellen zij zich even kort aan jullie voor.

Ferran Wiltinge

Beste sporters,

Mijn naam is Ferran Woltinge 26 jaar oud en woonachting in Zwolle. Sinds een aantal weken ben ik actief bij Squash en Cardiofit Centrum Zwolle. Op de woensdagochtend, donderdagochtend en op de zondag kun je mij vinden in de fitness. Ik werk al een aantal jaar in de fitnessbranche en hierbij vind ik het leuk om met mensen in contact te zijn, ze te motiveren en stimuleren tijdens het sporten. Ik vind het belangrijk dat sporters het fijn en prettig vinden om te kunnen bewegen en dat ze net als mij er veel plezier aan beleven. Daarnaast ga ik ook de circuit training en stay fit senior geven. Hopelijk zie ik jullie een keer op de dagen dat ik aanwezig ben.

Tot dan!

Met sportieve groet,
Ferran Woltinge

Jorn Mulder

Hallo Ik ben Jorn.

Misschien zullen sommigen mij herkennen uit de fitness omdat ik daar 300 uur stage heb gelopen voor mijn Fitvak A diploma voor mijn studie. Nu ben ik in dienst bij Squash & Cardiofitcentrum in de fitness om mensen te begeleiden, programma’s te maken en alles wat bij hoort.  Ik ben 18 jaar en volg een opleiding Sport & Bewegen op het Landstede in Zwolle en ik heb gekozen voor de specialisatie fitness.  In mijn vrije tijd doe ik Krav Maga of ben ik aan het werk, ook zit ik vaak met vrienden of mijn vriendin.  Afgelopen jaar heb ik veel geleerd bij Squash & Cardiofit en daarom vind ik het erg leuk om in de fitness te werken.  Als jullie vragen hebben dan kunnen jullie uiteraard bij mij komen.  Ik zie een leuke periode bij Squash & Cardiofit Centrum tegemoet en heb er ontzettend veel zin in!

Jorn Mulder
Squash & Cardiofitcentrum