Nieuwe medewerkers Camelot & Stein

Hallo Sporters,
Ik ben de nieuwe barmedewerker Stein, ik ben 23 jaar en ik kom uit Zwolle. Ik ben nu nog een fulltime student en ik zit in het laatste jaar van de opleiding bedrijfsadministratie. naast deze opleiding ben ik zelf ook een fanatiek sporter. Vanaf vroegs af aan ben ik al begonnen met judo en door de support van de andere judoka’s en ouders ben ik mijn passie voor sport al gauw wezen uitbreiden. Uiteindelijk ben ik naast judo ook wezen voetballen en gaan fitnessen, het laatstgenoemde ben ik nog steeds veelvoudig aan het uitoefenen.
Naast mijn passie voor sport vind ik het zelf ook erg leuk om gezellig onder de mensen te zijn. Dus ik was al een tijdje op zoek naar een leuke bijbaan waarmee ik dit een kan combineren. volgens mij heb ik die hier ook gevonden.

Hiermee hoop ik dat een leuk sportief beeld van mijzelf heb geschetst naar jullie toe. Ik wens jullie veel sportplezier toe en laten wij samen er tegen aan gaan.

Met vriendelijke groet,
Stein van Beusekom

Mijn naam is Camelot, ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Zwolle. Vanaf deze week kom ik jullie horeca team versterken:) Ik ben onlangs gestopt met mijn huidige HBO opleiding en ik ben nog op zoek naar de HBO studie en richting die wel wel bij mij past. Ik hou van fitness en (probeer) 3/4 keer per week te trainen. Ik hou van sport en gezelligheid en vind het daarom erg leuk om bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle te komen werken.

Groetjes,
Camelot