Nieuwe stagiaires aanwezig

Komend schooljaar begeleiden wij 3 stagiaires, namelijk Justin Hollander (Talentstad, 4e jaars), Nick Kamperman (Landstede Sport & Bewegen, 1e jaars squash & fitness) en Jorn Mulder (Landstede Sport & Bewegen, 2e jaars fitness). Nick Kamperman is bij de meesten al bekend van achter de bar. Naast de bardiensten loopt Nick nu ook stage tijdens squash en groepslessen. Alle drie stellen zij zich nog even kort aan jullie voor.

Justin Hollander
justin-hollander
 Hoi,
Ik ben Justin en zit in mijn 4e jaar van talentstad in Zwolle.
Voor het komende jaar ben ik stagiair.  Dit doe ik op donderdag.  Ik heb voor dit stageadres gekozen omdat ik hier zelf ook aan kickboksen doe.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vrienden naar buiten.  Ik hoop dit jaar bij Squash & Cardiofit veel te leren en een leuke tijd te hebben .

Justin Hollander
Leerling Talentstad

 


Jorn Mulder
jorn-mulder
Hoi,
Ik ben Jorn en zit in mijn tweede jaar van Landstede Sport & Bewegen in Zwolle.
Voor het komende jaar ben ik in het fitnesscentrum de “collega in opleiding” (stagiaire). Dit doe ik op maandagavond, woensdagavond en donderdagochtend.  Ik loop hier stage om mijn Fitvak A te halen (om fitness instructeur te worden).

Ik heb voor dit stageadres gekozen, omdat er goede begeleiding is en omdat ik hier de ruimte krijg om samen met mijn begeleider (Jorien) aan mijn opdrachten te werken.
In mijn vrije tijd basketbal ik en zit ik graag bij vrienden. Ik hoop dit jaar bij Squash & Cardiofit veel te leren en een leuke tijd te hebben.

Jorn Mulder
Student landstede Sport & Bewegen


Nick Kamperman
Hoi,
Ik ben Nick Kamperman. Ik ben 17 jaar oud.
Ik kom stage lopen bij Squash & Cardiofit Centrum. Jullie zullen mij vast wel van gezicht kennen. Ik ben al een tijdje te vinden in het squashcentrum, op de squashbaan of achter de bar. Ik heb het afgelopen jaar eindexamen gedaan. Nu doe ik de opleiding Sport en bewegen bij de Landstede.
Tijdens mijn stage zal ik assisteren bij squashtrainingen en groepslessen. Ik loop o.a. stage bij de Squashfit trainingen, de vrijdagmiddag squashjeugd en op de zondag bij de kidsinstuif.
De CSE squashtrainingen volg ik nu ook in de ochtenden, daardoor ben ik nu elke dag te vinden in Squash Zwolle.
Ik wil jullie graag uitnodigen om gezellig mee te doen met groepslessen en natuurlijk om lekker te squashen.
Wil je meer over mij weten kom dan gezellig een kletsje maken.
grt Nick Kamperman

nick-kamperman