Squash & Cardiofit Centrum Zwolle krijgt opfrisbeurt

Het centrum krijgt de komende maanden een opknapbeurt op verschillende gebieden. Plannen om de huisstijl van het centrum te vernieuwen, samen met het interieur van het pand, zullen de komende maanden in werking worden gezet.

De oplettende sporter heeft misschien al opgemerkt dat onlangs werkzaamheden hebben plaatsgevonden binnen het centrum. De loungegrot bestaat sinds kort uit nieuw meubilair en er zijn een aantal muren voorzien van een vers likje verf. Dit is echter een klein onderdeel van de plannen voor het centrum. De komende maanden zal er gewerkt worden aan een make-over van het interieur, door middel van schilderwerkzaamheden en een reeks nieuwe meubels. Het exterieur van het pand zal tevens een upgrade krijgen. De grote banners, die buiten het centrum hangen, worden vervangen door nieuwe banners die beter te zien zijn door verbeterde verlichting.

Algemeen manager Dagmar Vermeulen over de veranderingen:
“De komende tijd wordt er geïnvesteerd in verbeteringen van ons centrum. Dit gaan we doen door middel van een make-over van het pand. We zullen ook de uitstraling van het centrum verbeteren met een nieuwe huisstijl. Graag willen we de gezellige sfeer in ons centrum benadrukken, daarom vinden we het hoog tijd om Squash & Cardiofit Centrum Zwolle in een nieuw, nét zo gezellig jasje te stoppen. Op deze manier willen we de sportervaring van onze klanten verbeteren.”

Door ons te volgen via Twitter en Facebook blijft u op de hoogte van de veranderingen. Op onze website wordt tevens het laatste nieuws vermeld.

grot-nieuw