Sportartikelen van de maand april

 Elke maand hebben wij een racket van de maand. Zo ook deze maand, namelijk de Saxon Focus 300. Dit racket is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers welke op zoek zijn naar een allround frame. Het racket is 148 gram en is licht top zwaar. Nu van € 79,95 voor €49,95, dus wees er gauw bij.

Naast het racket van de maand, hebben we een aantal nieuwe rackets van Oliver in onze collectie. Nieuwsgierig? vraag onze medewerkers voor meer informatie of kom het racket testen.

Squash schoenen

CX800Naast het racket van de maand hebben we op dit moment ook schoenen in de aanbieding van het merk Oliver. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen met deze lijn van Oliver en is sindsdien een succes. Het zijn de laatste restanten van deze serie. Nu van €89,95 voor €59,95. Op is op, dus wees er snel bij.

 

 

 

CX-Pro9

Naast de restanten hebben we ook twee nieuwe series van Oliver in onze schoenen collectie. Deze flitsende squash schoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Hebben we uw maat niet meer op voorraad, dan kunnen wij deze voor u bestellen. Prijzen vanaf €89,95.