Racket van de maand februari

Squash Racket

Dunlop Blackstorm Explode  Van € 85,00 nu voor € 55,00

Het squashracket van de maand Februari is de Dunlop Blackstorm Explode. Het racket is van €85,00 nu voor €55,00.

De Dunlop Blackstorm Explode is als opvolger van de Dunlop Blackstorm Titanium nieuw in de collectie van Dunlop 2015 – 2016 en behoort tot de Dunlop Blackstorm squashracket serie.

De Dunlop Blackstorm Explode is wel een bijzonder squashracket. Dit squashracket heeft namelijk niet het bekende klassieke squashracket frame (een gesloten-keel frame) waarvan de meeste squashracket van Dunlop zijn voorzien; dit squashracket heeft namelijk een ‘teardrop’ oftewel druppelvorm frame. Dit betekent dat het blad van het squash racket doorloopt in de shaft van het squash racket, waardoor er eigenlijk een verlengd stuk blad ontstaat. Het snaarpatroon van dit squashracket wijkt dan ook af van het ‘normale’ snaarpatroon bij de Dunlop squashrackets met een klassiek squashracket frame. Het snaarpatroon van de Dunlop Blackstorm Explode kenmerkt zich namelijk met 14 lengte snaren bij 18 breedte snaren (14 x 18) in plaats van 16 lengte snaren bij 19 breedte snaren (16 x 19). Daarnaast is de Dunlop Blackstorm Explode voorzien van een Powermax squashsnaar wat tevens één van de twee toegepaste technologieën is van dit squashracket. De andere toegepaste technologie van de Dunlop Blackstorm Explode is de Braided technologie.

Het squashracket is voornamelijk zwart, inclusief de grip van het squashracket, met daarnaast witte kleuraccenten. De Dunlop Blackstorm Explode is een squashracket dat gemaakt is van het materiaal HM Graphite. Het bladformaat heeft een oppervlakte van 500 cm². Het frame gewicht van de Dunlop Blackstorm Explode is 135 gram en de balans van dit squashracket is ‘Extra Head Light’.

De Dunlop Blackstorm Explode is een squashracket met veel power. Het is een geschikt squash racket voor de beginnende squasher tot de meer gevorderde en/of wedstrijd squasher.

Bij de receptie is een testracket aanwezig, zodat u 10 minuten dit racket kan uittesten.

 

racket vd maand feb 2016