Selectie Nederlands Jeugd Team

4 Zwolse spelers hebben zich geplaats voor het Nationaal team voor het EK onder 15 en 17 jaar begin mei in Hasselt, Belgie. Daniek Krukkert en Joel Hogeveen hebben afgelopen zaterdag de playoffs voor het EK Teams <15 en <17 gewonnen.

In het Hoofddorpse ‘MeerSquash waren afgelopen week de playoffs voor het EK Teams <15 en <17. Ook de Zwolse speler Beau Jourdin mocht play off wedstrijden spelen. Zowel Joel als Beau hadden beide 2 wedstrijden gewonnen, dus het ging om de laatste wedstrijd tegen elkaar. Het is nooit leuk als een clubgenoot de andere speler moet uitschakelen voor deze positie. Joel won deze wedstrijd met 3-1.

Bij de categorie  meisjes <17. Ging het tussen Daniek Krukkert en Gabi Fritsche. Fritsche leek in eerste instantie de partij te winnen, door de eerste game te pakken, maar daarna was het Krukkert die een tandje bijzette en de partij naar zich toe trok (3-1). De Zwolse spelers Tjeu Dubbeldam ( <15) en Henrico vd Vegt (<17) hadden zich rechtsreeks geplaats door hun podium plaatsen tijdens het jeugd NK bij <15 en 17 jaar.

Squashtrainster Dagmar Vermeulen is zeer trots op deze resultaten, van de 10 geselecteerde spelers voor de Nationale jeugdteam komen er 4 uit Zwolle, Dagmar werkt al een kleine 5 jaar met deze spelers als privé coach.

Houdt de site van de ESF in de gaten vor de speelschema’s en resultaten.