Sinterklaas crosscourt game toernooi 2019

Dames en heren, pak jullie agenda er maar weer bij, want bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle is er weer een toernooi door de schoorsteen komen vallen. We organiseren namelijk vrijdag 29 november het sinterklaas crosscourt game toernooi. Dit wordt de eerste keer sinds tijden dat er een crosscourt game toernooi georganiseerd wordt hier in Zwolle. Wil jij de eerste titel op jouw naam krijgen?

Maar wat is een crosscourt game nou eigenlijk?
Een crosscourt game is bij de meeste competitiespelers zeer bekend. Het is een spelletje waarbij je de bal maar alleen maar diagonaal mag spelen. Dus dat betekent dat de baan in tweeën wordt verdeelt namelijk de linker- en de rechterhelft van de baan. De spelregels blijven hetzelfde, alleen heb je maar de helft van de baan waar je de bal mag slaan en dus ook ontvangen. Hierdoor zou het eigenlijk veel makkelijker moeten worden.

Het toernooi vindt vrijdag 29 november plaats van 19:00 tot circa 22:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen €7,50 incl. een heerlijke sinterklaassnack.

Klik hier als je je wilt inschrijven via toernooi.nl. Tevens kun je jezelf ook kunnen inschrijven bij de bar, of door te mailen naar info@squashzwolle.nl.

Hopelijk tot vrijdag 29 november

Met sportieve groet,

Nick Kamperman