Sinterklaas Crosscourt Game Toernooi

Dames en heren, jongens en meisjes pak jullie agenda er maar weer bij, want bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle is er weer iets nieuws door de schoorsteen komen vallen. We organiseren namelijk vrijdag 2 december het sinterklaas crosscourt game toernooi. Dit wordt de eerste keer sinds tijden dat er een crosscourt game toernooi georganiseerd wordt hier in Zwolle. Wil jij de eerste titel op jouw naam krijgen?

Maar wat is een crosscourt game nou eigenlijk?
Een crosscourt game is bij de meeste competitiespelers zeer bekend. Het is een spelletje waarbij je de bal maar alleen maar diagonaal mag spelen. Dus dat betekent dat de baan in tweeën wordt verdeelt namelijk de linker- en de rechterhelft van de baan. De spelregels blijven het zelfde, alleen heb je maar de helft van de baan waar je de bal mag slaan en dus ook ontvangen. Hierdoor zou het eigenlijk veel makkelijker moeten worden. Kijk hier voor een mooie videouitleg.

Het toernooi vindt vrijdag 2 december plaats van 19:00 tot circa 22:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedragen €7,50 incl. een heerlijke sinterklaassnack.

Klik hier als je je wilt inschrijven via toernooi.nl. Tevens kun je jezelf ook kunnen inschrijven bij de bar, of door te mailen naar dennis@squashzwolle.nl.

Hopelijk tot vrijdag 2 december!!

Met sportieve groet,

Dennis Krukkert

Squash trainer
Squash & Cardiofit Centrum Zwolle