Soccersquash

Voetballers en squashers opgelet!

Deze leuke en vrij nieuwe sport is een mix van zowel squash als voetbal. Je moet vooral beschikken over voetbal skills en tactisch vermogen op squashgebied, de bal capaciteiten van Lionel Messi en het conditie vermogen van Dirk Kuijt.

Tijdens de wintermaanden is dit een leuk alternatief voor o.a. de voetballers tijdens de winterstop. Voor teams hebben wij speciale tarieven namelijk vanaf €15 per uur per baan,

Een korte uitleg over SoccerSquash
SoccerSquash is een combinatie van voetbal en squash en wordt gespeeld met een speciale SoccerSquash-bal op een standaard squashbaan. Bij Soccersquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur zodaning schiet dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en “uit de lucht” nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles behalve je armen en handen raken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander.

Klik hier voor de spelregels.