Start nieuw seizoen Kids instuif

Hallo fanatieke sporters,

Sommige van jullie hebben er al van gehoord of gelezen…. het heeft eventjes geduurd, maar….

Vanaf zondag 4 november gaan wij weer starten met instuif jeugdsquash.

Wat kunt u verwachten van deze instuif ochtend. Plezier en op een speelse manier zullen er spelletjes en oefeningen gedaan worden om deze kids voor te bereiden op deze leuke en flitsende racketsport squash. Er zullen veel bal vaardigheden en coördinatie oefeningen gedaan worden squash gerelateerd met als afsluiting natuurlijk een “squashpotje”. Alles onder leiding van onze gediplomeerde squashtrainster en een eventuele stagiair.

Vanaf zondag 4 november is er in de even weken de Instuif Jeugdsquash (4/18 november, 2/16/30 december etc.). 4 november is de training voor alle leeftijden ( 4 t/m 11 jaar) van 10.00-11.00 uur o.l.v. Yentle , Dagmar en Clarissa. Vanaf 18 november wordt de groep in 2 groepen verdeeld en zullen de jongste kinderen trainen van 09.00-10.00 en de gevorderde kids van 10 tot 11 uur. Zondag 4 november wordt de indeling bekend gemaakt. Wij zijn tevens bezig om de trainingen via een diploma structuur te geven, zodat het ook duidelijk is wanneer de jeugdspeler naar een volgende groep kan gaan en de volgende stap naar een reguliere jeugdtraining op de maandag en of woensdagmiddag.

U kunt uw zoon of dochter opgeven bij de receptie of stuur een mailtje naar info@squashzwolle.nl. Voor deze ochtend is geen abonnement nodig, de kosten zijn €5,- per keer inclusief materiaal gebruik (racket + bril) en een lekker glas ranja.

Heeft u buren, vrienden of kennissen met kinderen in deze leeftijd categorie die hier ook misschien interesse in hebben. Deze zondag ochtenden is voor alle kinderen van deze leeftijd.

De trainingen worden begeleid door Dagmar; jullie als ouders zijn natuurlijk van harte welkom om zelf te komen squashen, fitness of spinnig (op eigen kosten). Of u kunt lekker genieten aan de bar of de loungegrot , zodat u op gepaste afstand uw zoon of dochter kan bekijken.

Wij zien jullie kinderen graag zondag 4 november in sportkleding!

Heeft u nog vragen dan kunt u deze stellen via info@squashzwolle.nl.