Try-out nieuwe groepslessen

Enquête resultaten groepslessen en TRY-OUT dag zondag 19 maart

Vorige maand hebben een groot aantal leden de groepsles enquête ingevuld (bedankt daarvoor!) die we per email verzonden hadden. Daaruit kwamen een aantal dingen sterk naar voren: bijna iedereen heeft als gewenste les het ‘buikspierkwartier’ ingevuld. Omdat hier zoveel vraag naar was heeft Lotte dit meteen opgepakt en enkelen van jullie hebben dus al kunnen ervaren wat er in zo’n kwartiertje aan bod kan komen. Er zullen vaste momenten in het nieuwe rooster komen voor deze buikspierkwartiertjes, dus ook voor de fitnessgangers onder ons: houdt het rooster in de gaten zodat jij ook aan deze momenten mee kunt doen.

Bootcamp werd ook vaak aangevinkt en met de zomer in zicht is dit natuurlijk een zeer welkome aanvulling op het rooster!

Inmiddels zijn we al een tijdje bezig met het nieuwe groepslesrooster voor kwartaal 2 en willen we de nieuwe en reeds bestaande favorieten graag aan jullie presenteren op een TRY-OUT dag! Een dag geheel in het teken van de groepslessen.

Hoe werkt het?
Elke les duurt die dag een half uur. Zo kan je meerdere lessen achter elkaar volgen om alvast de sfeer te proeven van de lessen die in kwartaal 2 op ons rooster zullen verschijnen! De dag staat open voor zowel leden als niet-leden dus je kan je vrienden, buren, familie en kennissen uitnodigen om mee te komen doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Maar let wel op: elke les heeft een maximum aantal deelnemers, dus wees op tijd met inschrijven….vol = vol.
Om die dag aan de lessen mee te kunnen doen, haal je een deelnemerspas op bij de balie.

Wanneer?
Zondag 19 maart 2017. De eerste les begint om 9:30. Wij raden aan om in ieder geval 10 minuten voor de les aanwezig te zijn.

Inschrijven
Je kan je inschrijven op het bord bij de trap. Hier hangen inschrijflijsten voor iedere activiteit. Je kan je voor meerdere workouts inschrijven.  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar het centrum te komen, dan kan je even bellen naar: 038 – 454 84 85 of een email sturen naar jorien@squashzwolle.nl.  Vermeld je naam, telefoonnummer en emailadres.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Tot zondag de 19e!

Met sportieve groet,
Team Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

PS: Vergeet je handdoek en een flesje water niet.