Uitleen fitnessmateriaal

Beste sporter,

Zoals jullie weten hebben wij óók onze deuren, tijdelijk, moeten sluiten. Dit in verband met het Corona virus. Uiteraard met als doel om het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Naast sportcentra zijn ook andere gelegenheden helaas genoodzaakt om te sluiten, denkend aan de horeca en andere winkels. Het gevolg hiervan is dat helaas steeds meer mensen thuis komen te zitten. Waarschijnlijk ook u. Daarom willen wij u graag helpen om toch fit te blijven in deze moeilijke tijden. Aangezien sporten bij ons tijdelijk niet mogelijk is, proberen wij het sporten bij u te brengen. Naast de filmpjes en tips op onze sociale media kanalen bieden wij het volgende aan.

Wilt u thuis fit blijven door een goede work out te doen? Wij bieden u de mogelijkheid om een halterstang met bijbehorende gewichten te huren tegen minimale kosten. U krijgt daarbij een DVD van Club Power om de oefeningen thuis uit te voeren. Club Power is een groepsles gericht op het verbeteren van je algehele conditie d.m.v. krachttraining. Helaas hebben wij maar een beperkt aantal stangen en gewichten (20 setjes). Wees er dus snel bij.

Heeft u interesse? Stuur dan een email naar dagmar@squashzwolle.nl. Tijdstip van ophalen is in overleg.

Wilt u (naast een halterstang ook) aan uw cardio werken? Dat kan dat met onze spinningfiets. De spinningfiets is uitermate geschikt om aan uw cardio te werken. Ondanks een ouder model, is de fiets nog in goede staat om u in deze bizarre periode fit te houden. Naast de spinningfiets ontvangt u van ons ook een DVD van Club Cycle met daarbij de oefeningen. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding namelijk voor 1 week €20,00 en voor 2 weken maar €30,00. U dient de spinningfiets zelf op te halen en te vervoeren nadat u een email hebt gestuurd naar dagmar@squashzwolle.nl. U krijgt de materialen pas mee indien u een contract van uitgifte heeft ingevuld en hebt betaald.

Hieronder een kleine opsomming van bovenstaande:

 • Een halterstang met gewichten inclusief een DVD Club Power
  o Een halterstang met gewichten van 5, 2 ½ en 1 kg gewichten
  o Een DVD van Club Power met de oefeningen om thuis te doen
  o Per week te huren
  o Zelf af te halen nadat het contract van uitgifte van de materialen is ondertekend en per pin is betaald.
  o 1 week á €5
  o Stuur een email naar dagmar@squashzwolle.nl
  o Beperkt aantal setjes (20 stuks)
 • Spinningfiets (oud model)
  o Een spinningfiets
  o Een DVD van Club Cycle om thuis de oefeningen te doen
  o Per week te huren
  o Zelf af te halen en te vervoeren na onder nadat contract van uitgifte van materialen is ondertekend en per pin betaald
  o 1 week á € 20,- , 2 weken voor maar € 30,-
  o Stuur een email naar dagmar@squashzwolle.nl
  o 7 fietsen beschikbaar

Kortom, wilt u fit in deze periode fit blijven? Maar weet u niet goed hoe? Bovenstaande mogelijkheden bieden u dan wellicht uitkomst. Vul daarom bijgaand formulier in en stuur deze op naar dagmar@squashzwolle.nl.

Tenslotte wensen wij iedereen veel sterkte toe de komende periode. Hopelijk kunnen wij jullie snel weer verwelkomen in ons centrum.

Met sportieve groeten

Team Squash & CardioFit Centrum Zwolle