Vernieuwingen in ons online reserveringssyteem

Sinds kort is het in ons reserveringssysteem voor niet-leden verplicht om de kosten voor baanhuur direct veilig en online te betalen via iDeal. Hierdoor ontstaat voor iedereen een duidelijker en gebruiksvriendelijker systeem waarbij de kosten meteen inzichtelijk worden. De speler die de baan reserveert wordt doorverwezen naar een online betaalomgeving om het openstaande bedrag te voldoen. De betalingsverplichting dient binnen tien minuten na het reserveren van de baan te worden voldaan anders wordt de gereserveerde baan weer vrijgegeven voor andere spelers. Mocht het nou onverhoopt voorkomen dat een speler de baan na betaling alsnog wil annuleren wordt het betaalde bedrag als tegoed beschikbaar in het reserveringssysteem. Hierbij geldt echter wel de regel dat een baan minimaal 12 uur van te voren dient te worden geannuleerd. Het blijft mogelijk voor niet-leden om een baan te reserveren en die bij binnenkomst in ons centrum per pin of contact te betalen, maar daarvoor dient u nu telefonisch of direct bij de receptie te reserveren.

Voor nu is dit systeem alleen actief voor niet-leden die een squashbaan reserveren. Binnenkort zal dit echter ook worden ingevoerd voor deelnemers aan losse groepslessen en leden die een baan reserveren met een gastspeler. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u hiermee natuurlijk terecht bij onze receptiemedewerkers.

Om onze digitale omgeving nog completer te maken zullen onze kwartierenkaarten binnenkort ook worden overgezet naar ons reserveringssyteem. De overgebleven tegoeden worden dan als strippen aan uw account toegevoegd en deze kunt u ook online weer aanvullen. Spelers die nu een strippenkaart delen krijgen dan ook de mogelijkheid om deze aan meerdere accounts tegelijk te koppelen. Spelers met een strippenkaart zullen hier binnenkort meer informatie over ontvangen