Verslag Famous Duo Squash Toernooi

Afgelopen zaterdag was alweer de 6e editie van het Famous Duo Squash Toernooi.

Intussen is algemeen bekend, dat de outfits een onderdeel zijn van dit gezelligheid toernooi. Dit jaar was de eerst maal dat 100% van de deelnemers gedurende het toernooi in een “verkleed oufit “ squashten.

Elk jaar wordt het voor de organisatie moeilijker om de prijs uit te reiken voor best verkleedde outfit. Deze prijs kan je alleen winnen, als je het gehele toernooi in outfit speelt. Het winnende koppel heeft het gehele toernooi, gespeeld in hun outfit en zaten volledig in hun rol. Er werd zelfs koffie met een rietje besteld. De gezichten van deze squashers werd pas bekend, toen hun maskers af gingen na de laatst geslaagde squashbal rond 18.00 uur. Veel respect voor het winnende koppel Darth Vader & Yoda. Op een zeer goede 2e plaats stond het koppel “Familie Flodder” dit outfit was zelf gemaakt, waarbij zelfs antieke kledingstukken van de oma van de oma werden gebruikt. Beide koppels hebben de geliefde waardebon gewonnen van het restaurant “Over de Tong”

We moeten natuurlijk ook het squashgedeelte niet vergeten. Door de outfits was het een pittige strijd om de wedstrijden te winnen, bij veel wedstrijden was de uitslag van de dubbelwedstrijd de doorslag. De finale ging tussen de jeugdige koppels Tjeu/Joel en de familie Krukkert. Waarbij Tjeu/Joel door het winnen van de dubbelwedstrijd er met de beker vandoor gingen. Na afloop werd er gezamenlijk gegeten van een heerlijk stampotten buffet. Klik op deze link voor de foto’s van het Famous Duo Toernooi