Wandeltocht Aalanden 3, 5 of 8 km

Beste sporter,

In januari hebben wij voor onze leden een wandeltocht georganiseerd, intussen is het mooie weer in aantocht, dus tijd voor extra wandelroute door de mooie wijk van de Aalanden.

Geef je individueel of met een tweetal (of twee tweetallen, met afstand vertrekken mag) op en bekijk de Aalanden eens van een andere kant! En ondertussen gewoon fit worden!

Je geeft je op voor een datum en afstand. Je kan je eigen tijd kiezen in Baanreserveren of een voorkeur aangeven via mail. Je ontvangt bij het Squash Centrum een routekaart waarmee je de wandeling kan beginnen. En we zijn vooral benieuwd naar jullie leukste foto, die we graag op Social Media delen: De Leukste Foto verdient een mooie prijs !!!

T.o.v. ons vorige event kun je uit een aantal routes kiezen namelijk, 3, 5 of 8 km. En is het tevens mogelijk om met 2 groepjes tegelijk te vertrekken, coronaproof. Op deze manier kunt u indien u wilt toch weer wat contacten leggen

Voor aanvang en na afloop kun je een Coffee of Tea 2 Go kopen met evt wat lekkers 😉 (of neem je eigen to go beker mee, welke wij vullen). #supportyourlocals

De wandeling is voor leden gratis. Van niet-leden (zeer welkom!) vragen we een bescheiden bijdrage van € 2,50. De wandeling wordt maar liefst op drie data aangeboden:

  • Woensdag 17 maart, starttijden tussen 09.00 en 11.00 uur
  • Vrijdag 19 maart, starttijden tussen 12.00 en 14.00 uur
  • Zondag 21 maart, starttijden tussen 10.00 en 12.00 uur
    Geef je op voor een datum met naam, e-mail, mobiel nummer en evt voorkeur tijdsblok om te starten, hoeveel km wilt u lopen en wilt u eventueel met meerdere koppels lopen. of schrijf je in via Baanreserveren.

HEEL VEEL PLEZIER!